Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Διάλεξη - Πολεοδομική Αμνηστία

Διάλεξη Πάφου

Παλιά Ηλεκτρική
20 Μάη, 6:00 μμ

Θέμα: Επαρχιακές Διαλέξεις για ενημέρωση των Μελετητών σε σχέση με την εφαρμογή των τροποποιήσεων των περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας, περί Ρύθμισης Οδών και Οικοδομών και περί Ακίνητης Ιδιοκτησίας (Διακατοχή, Εγγραφή και Εκτίμηση) Νομοθεσιών

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) και το Υπουργείο Εσωτερικών διοργανώνουν επαρχιακές διαλέξεις με το πιο πάνω θέμα. Οι διαλέξεις, οι οποίες θα διοργανωθούν κατά το μήνα Μάιο του 2011, τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργού Εσωτερικών.

Οι διαλέξεις έχουν σκοπό την ενημέρωση των Μελετητών σε σχέση με τις τροποποιήσεις που έχουν επέλθει στις τρεις νομοθεσίες και αφορούν τον εκσυγχρονισμό της αδειοδότησης της ανάπτυξης, τη νομιμοποίηση ορισμένων παρατυπιών σε υφιστάμενες οικοδομές και την έκδοση εκσυγχρονισμένων τίτλων ιδιοκτησίας. Επιπρόσθετα, οι διαλέξεις στοχεύουν στην απευθείας επαφή μεταξύ των εκπροσώπων των Αρμοδίων Αρχών και των Μελετητών με στόχο τη διασφάλιση της ταχείας και ομαλής έναρξης της εφαρμογής των τροποποιημένων νομοθεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και σχετική «Δήλωση Συμμετοχής», μπορείτε να βρείτε στο πρόγραμμα/πρόσκληση για τις Διαλέξεις που επισυνάπτεται (εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: