Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ κατά της ανέγερσης του Καθεδρικού ναού εντός των τειχών Λευκωσίας

Με πρωτοβουλία της επιτροπής αγώνα την Δευτέρα 17 Μαΐου 2010 στις 7:30μ.μ. στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ( Οδός Νικηφόρου Φωκά 40) θα διεξαχθεί Ανοιχτή συζήτηση με θέμα
«Καθεδρικός ναός στην εντός των τειχών Λευκωσία;».

Εισηγητής θα είναι ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Σωκράτης Στρατής. Θα παρουσιάσει δημόσια για πρώτη φορά τη μελέτη που εκπονήθηκε, μετά από πρόταση του ΕΤΕΚ, από τρεις ακαδημαϊκούς για την ανέγερση του Καθεδρικού ναού στην παλιά Λευκωσία.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους πολίτες.

Συντονιστής θα είναι ο επικοινωνιολόγος Γιώργος Πήττας.

Η επιτροπή καλεί τον κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να παρευρεθεί για να ενημερωθεί σφαιρικά για το όλο θέμα της ανέγερσης του Καθεδρικού ναού.

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ εναντίον της αλλοίωσης του χαρακτήρα της εντός των τειχών Λευκωσίας, με την ανέγερση ογκώδους καθεδρικού ναού : Όμιλος Φίλων Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού « ΕΛΕΥΣΙΣ», Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών και Οικολογικών Οργανώσεων Κύπρου (ΟΠΟΟΚ) η οποία εκπροσωπεί 17 Μη κυβερνητικές περιβαλλοντικές και οικολογικές οργανώσεις, Περιβαλλοντική Κίνηση Κύπρου, Φίλοι της Φύσης - Κύπρου, Κίνημα Κοινωνικής Οικολογίας, Ομάδα Δράσης κατοίκων εντός των τειχών Λευκωσίας, περιοδικό «Ανατροπή», Οργάνωση «Άγρυπνοι εντός των τειχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: