Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Tα ζώα διαγωνίζονται για ενίσχυση φιλοζωικού σωματείου!

Η 4η Οκτωμβρίου είναι η ημέρα των ζώων. Το Κίνημα Κοινωνικής οικολογίας υποστηρίζει όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις και όλους τους εθελοντές συμπολίτες μας, που ακούραστα υποστηρίζουν τα ζώα με κάθε τρόπο. Το πρόβλημα μη ορθολογιστικής διαχείρισης των ζώων στην Κύπρο είναι μεγάλο και πολύπλευρο.


Η νομοθεσία δεν τηρείται και δεν εφαρμόζεται. Ως αποτέλεσμα χιλιάδες ζωάκια κάθε χρόνο (ως επί το πλείστο γατάκια και σκυλάκια) καταλήγουν πληγωμένα ή /και αδέσποτα στους δρόμους. Το κίνημα υποστηρίζει την οποιαδήποτε εκδήλωση διεξάγεται από οργανωμένα φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις. Συνεπώς σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο Διαγωνισμό / Καλλιστεία σκύλων τα οποία διοργανώνονται από τον σύνδεσμο Pets2Adopt στις 3 Οκτωμβρίου 2010. Το Pets2Adopt είναι ένας σύνδεσμος, ιδιωτικής προτωβουλίας, ο οποίος περιθάλπει χτυπημένα και κακοποιημένα ζώα (επί το πλείστον σκυλάκια και γατάκια), προβαίνει σε στειρώσεις για ρύθμιση του πληθυσμού τους, διεξάγει προγράμματα ταισμού αδέσποτων ζώων κ.λ.π. Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας και τις οικογένειές τους όπως διαβάσουν το μήνυμα / πρόσκληση που ακολουθεί και όπως υποστηρίξουμε όλοι ενεργά την εκδήλωση.


Ο φιλοζωικός σύνδεσμος Pets2Adopt, επιθυμεί να σας προσκαλέσει σε μια μέρα χαράς και ψυχαγωγίας τόσο των παιδιών σας καθώς και των τετράποδων φίλων σας.


Διεξάγονται καλλιστεία σκύλων (καθαρόαιμων και μη) στις 3 Οκτωμβρίου 2010, στο χώρο του Metro Supermarket στο Στρόβολο / Λευκωσία, με αφορμή και την παγκόσμια μέρα των ζώων στις 4 Οκτωμβρίου !!
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν μέσο του Pets2Adopt για την περίθαλψη και ευημερία αδέσποτων ζώων. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο καταφύγιο αδέσποτων Αραδίππου.
Πάρτε τα παιδιά σας ή/και τους τετράποδους φίλους σας και ελάτε να διασκεδάσουμε. Θα υπάρχουν πλούσια δώρα για τους νικητές της κάθε κατηγορίας !!
Εαν πάλιν δεν έχετε σκύλο, πάλι θα περάσετε πολύ όμορφα με το να έρθετε στην εκδήλωση να ψυχαγωγηθείτε και εαν επιθυμείτε να κάνετε μια μικρή εισφορά (ότι μπορεί και επιθυμεί ο καθένας).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010


Για να συμμετέχετε στα καλλιστεία (δηλαδή ο σκύλος σας να συμμετέχει) πρέπει να κάνετε τα εξής -
(1) Εκτυπώστε την φόρμα συμμετοχής από τον ακόλουθο σύνδεσμο
http://www.metro.com.cy/LinkClick.aspx?fileticket=R4KY4TqykH4%3d&tabid=89&language=en-US


(μιά φόρμα για καθε συμμετοχή - δηλαδή για κάθε σκύλο).


(2) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του τετράποδου φίλου σας.

(3) Συμπληρώστε σε ποιές κατηγορίες επιθυμείτε να διαγωνιστεί ο σκύλος σας. Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής και για μία κατηγορία είναι ΕΥΡ 15. Με τα ΕΥΡ 15 δίνεται και μια κατηγορία δωρεάν η οποία είναι "ο δημοφιλέστερος των κριτών" (Judges favorite)

(4) Για κάθε επιπλέον κατηγορία στην οποία επιθειμείτε να συμμετέχετε πέραν από τις προηγούμενες δύο το κόστος είναι ΕΥΡ 10 επιπλέον, για κάθε συμμετοχή.


(5) Υπολογίστε το πόσόν (δηλαδή ΕΥΡ 15 ή ΕΥΡ 25 ή ΕΥΡ 35 κ.λ.π.) και παραδώστε την φόρμα συμμετοχής με τα λεφτά σας μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου στο Metro Supermarket. 

Κάντε κλικ στη πιο κάτω αίτηση συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια: