Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Συστάθηκε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Εταιρειών Έρευνας και Καινοτομίας (ΚΣΕΕΚ) υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ


Στη δύναμη των επαγγελματικών συνδέσμων που λειτουργούν κάτω από την αιγίδα του ΚΕΒΕ έχει ενταχθεί ο νεοϊδρυθείς Κυπριακός Σύνδεσμος Εταιρειών Έρευνας και Καινοτομίας Κ.Σ.Ε.Ε.Κ.)

Βασικοί σκοποί του Συνδέσμου είναι η προώθηση της συνεργασίας και η σύσφιξη των σχέσεων των μελών και η συνεργασία με την πολιτεία για ανάπτυξη και προώθηση της έρευνας και καινοτομίας στις Κυπριακές επιχειρήσεις. Στις προτεραιότητες του Συνδέσμου περιλαμβάνεται και ο σχεδιασμός και υποστήριξη προγραμμάτων έρευνας ειδικά προσαρμοσμένων στις ανάγκες των επιχειρήσεων της Κύπρου για αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους τόσο στην Κυπριακή αλλά και διεθνή αγορά.

Ο Σύνδεσμος πέραν της επίλυσης των προβλημάτων που παρουσιάζονται στα μέλη έχει σκοπό να συνεργαστεί και με τους αρμόδιους φορείς για τη διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής για την προώθηση της Έρευνας και Καινοτομίας στις επιχειρήσεις και να προσφέρει υπηρεσίες κατάρτισης και καθοδήγησης στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εμπλακούν με θέματα έρευνας και καινοτομίας.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με το Σύνδεσμο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο λειτουργό στο ΚΕΒΕ κ. Ανδρέα Ανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια: