Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η Κυπριακή ομάδα διάδοσης της Κυτταρικής Ιατρικής, οργανώνει το πρώτο μετά το καλοκαίρι, Βασικό Σεμινάριο Κυτταρικής Ιατρικής. Παράλληλα εγκαινιάζεται η συνεργασία με τη Βιωματική Σχολή Υγείας που διευθύνει η Δρ Μαρία Γεωργίου, που είναι και Σύμβουλος Κυτταρικής Ιατρικής και ασχολείται εδώ και χρόνια με τη βιωματική διδασκαλία των βασικών αρχών υγιεινής (κυτταρικής) διατροφής.

Αποφασίστηκε να γίνει η παρουσίαση του σεμιναρίου την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί στο χώρο της Βιωματικής Σχολής Υγείας που βρίσκεται στους πρόποδες του Μαχαιρά σε απόσταση δέκα λεπτών από τη μονή Αγίου Ηρακλειδίου. Είναι ένας χώρος μέσα στο δάσος και μας προσφέρει τη δυνατότητα μιας Κυριακάτικης εκδρομής στη φύση, που θα συνδυαστεί με τη γνώση που θα πάρουμε από το σεμινάριο. Για να πάμε στη Βιωματική Σχολή Υγείας θα πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο από τη Δευτερά προς τα Πέρα, να στρίψουμε δεξιά ακολουθώντας τις πινακίδες για Άγιο Ηρακλείδιο. Μετά τον μικρό κυκλικό κόμβο πριν από το Μοναστήρι θα ακολουθήσουμε το δρόμο που περνά δεξιά από το μοναστήρι και θα προχωρήσουμε ακολουθώντας τις πινακίδες για τη Βιωματική Σχολή. Σε κάποιο σημείο θα φτάσουμε σε διχάλι και θα πάμε δεξιά. Θα προχωρήσουμε μέχρι να δούμε την πινακίδα της Βιωματικής Σχολής Υγείας.


Το Βασικό Σεμινάριο Κυτταρικής Ιατρικής θα παρουσιάσει ο Σύμβουλος Κυτταρικής Ιατρικής Δρ Γεώργιος Κατσώνης. Το σεμινάριο διαρκεί 90 λεπτά και παρέχεται δωρεάν. Όσοι θέλουν (παρακαλούνται να μας ενημερώσουν) μπορούν να απολαύσουν ένα υγιεινό γεύμα σωστής (κυτταρικής) διατροφής, που θα ετοιμάσει η Δρ Μαρία Γεωργίου, μέσα στο φυσικό περιβάλλον της Σχολής και να πληρώσουν 10 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων.


Στο βασικό σεμινάριο Κυτταρικής Ιατρικής αναλύουμε τις ανακαλύψεις του γερμανού γιατρού Δρος Rath, για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών της εποχής μας, όπως οι καρδιοπάθειες, ο καρκίνος, ο διαβήτης, το AIDS κλπ. Με τη συνέργεια συγκεκριμένων μικροθρεπτικών και φυτοθρεπτικών μπορούμε πλέον να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά αυτές και άλλες ασθένειες. Αναλύουμε επίσης την επίδραση των οικονομικών συμφερόντων των φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίες καταβάλλουν οργανωμένη προσπάθεια να εμποδίσουν αυτή τη γνώση να διαδοθεί.


Εάν θέλετε λοιπόν να είσαστε ενημερωμένοι και να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας προσκαλούμε στη Βιωματική Σχολή Υγείας την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί.


Τηλέφωνα επικοινωνίας 99 627855 Γ. Κατσώνης – 99812059 Μαρία Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: