Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

H 4η Οκτωβρίου είναι η μέρα των ζώων

Βοηθήστε τα καταφύγια να τα «ταΐσουν» συμμετέχοντας στην εκστρατεία της Pedigree και της Οργάνωσης Φωνή για τα ζώα της Κύπρου


Η 4η Οκτωβρίου είναι η ημέρα των ζώων. Το Κίνημα Κοινωνικής οικολογίας υποστηρίζει όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις και όλους τους εθελοντές συμπολίτες μας, που ακούραστα υποστηρίζουν τα ζώα με κάθε τρόπο. Το πρόβλημα μη ορθολογιστικής διαχείρισης των ζώων στην Κύπρο είναι μεγάλο και πολύπλευρο. Η νομοθεσία δεν τηρείται και δεν εφαρμόζεται. Ως αποτέλεσμα χιλιάδες ζωάκια κάθε χρόνο (ως επί το πλείστον γατάκια και σκυλάκια) καταλήγουν πληγωμένα ή /και αδέσποτα στους δρόμους. Το κίνημα υποστηρίζει την οποιαδήποτε εκδήλωση ή άλλη κίνηση εθελοντισμού η οποία διεξάγεται από οργανωμένα φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις και σκοπό έχει να υποστηρίξει παντώς είδους προσπάθειες στήριξης των ζώων συντροφίας τα οποία έχουν υποστεί εγκατάλειψη ή/και βία από ασυνείδητους συμπολίτες μας.


Η Εταιρεία διανομής ζωοτροφών Pedigree & Whiskas, υποστηρίζοντας επίσης τις προσπάθειες αυτές δωρίζει 10 σεντς από τα κέρδη της στα καταφύγια ζώων της Κύπρου για κάθε αγορά προϊόντων Pedigree & Whiskas μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου – 4ης Οκτωβρίου 2010.


Καλούμε όλους τους φιλόζωους υποστηρικτές του Κινήματός μας και καλούμε κατ’επέκταση όλους τους φιλόζωους και συνειδητοποιημένους συμπολίτες μας, να αγοράζουν τροφές Pedigree & Whiskas, έτσι ώστε με τον τρόπο αυτό να ενισχυθούν τα καταφύγια αδέσποτων της Κύπρου μας , που δυστυχώς δεν φημίζεται στα Ευρωπαϊκά στρώματα για την φιλοζωία της.


Επίσης καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να συνεισφέρουν ενεργά βάζοντας τροφές (οποιασδήποτε μάρκας) στα ειδικά καλάθια τα οποία είναι τοποθετημένα για το σκοπό αυτό σε διάφορες υπεραγορές. Ότι μπορεί ο καθένας με λίγες ή μικρές ποσότητες ζωοτροφών μπορεί να συμβάλει . Η συμβολή του κάθε ενός από εμάς θα βοηθήσει τους ακούραστους εθελοντές των καταφυγίων μας να ταΐσουν όλα αυτά τα αδέσποτα ζωάκια που και αυτά περιμένουν μια ζεστή φωλίτσα. Τα καλάθια συλλογής τροφής είναι τοποθετημένα στις διάφορες υπεραγορές εκ μέρους της οργάνωσης Φωνή για τα ζώα της Κύπρου, η οποία αποτελεί την Φωνή και συνένωση των μεγάλων καταφυγίων της Κύπρου, των οποίων τα καθημερινά έξοδα σίτισης και συντήρησης των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούν είναι υπέρογκα. Βοηθήστε και εσείς τοποθετώντας ένα σακουλάκι ξηρή τροφή στα δοχεία συλλογής, γιατί και η δική σας συμβολή μπορεί να διατηρήσει στη ζωή ένα αδέσποτο σκυλάκι ή γατάκι. Τα καλάθια συλλογής μοιάζουν ως εξής -


Τα καλάθια συλλογής τροφών της οργάνωσης Φωνή για τα ζώα της Κύπρου βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία / υπεραγορές –


Carrefour Supermarkets
1. The Mall of Cyprus (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
2. Carrefou Εγκωμης (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
3. Columbia (ΛΕΜΕΣΟΣ)
4. Carrefour Λιμάνη (ΛΕΜΕΣΟΣ)
5. Carrefour (ΒΟΛΟΣ)
6. Carrefour (ΛΑΡΝΑΚΑ)
7. Carrefour (ΑΜ/ΣΤΟΥ)
8. Carrefour (ΠΑΦΟΣ)


Alfa Mega Supermarkets
1. Alfa Mega ΈΓΚΩΜΗΣ
2. Alfa Mega ΑΚΡΟΠΟΛΗ
3. Alfa Mega ΛΑΡΝΑΚΑ
4. Alfa Mega ΛΕΜΕΣΟΣ


ΆΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
1. Xenis Supermarket- ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
2. Athienitis Supermarket ΛΕΥΚΩΣΙΑ
3. Ermes (ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ)
4. E&S (ΛΕΜΕΣΟΣ)
5. Metro (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
6. Metro (ΛΑΡΝΑΚΑ)


Με αφορμή την παγκόσμια μέρα των ζώων στις 4 Οκτωμβρίου, το Κίνημα καλεί όλους εσάς να στηρίξετε τις προσπάθειες των ακούραστων εθελοντών των καταφυγίων και πριν σκεφτείτε να αγοράσετε ένα ζωάκι (σκυλάκι ή γατάκι) να επισκέπτεστε πάντα το τοπικό σας καταφύγιο. Μπορεί ο πραγματικός πιστός σας φίλος να σας περιμένει εκεί σε μια γωνία και όχι σε κάποιο pet shop που σκοπό έχει να ενισχύσει τα κέρδη κάποιου επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: