Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

«Διεθνές Συμπόσιο για τη σχετιζόμενη με το Επάγγελμα και την Εργασία Μάθηση»

23-26 Ιουνίου 2010, στη Λάρνακα και στην Ασγάτα

Το Πανεπιστήμιο Middlesex (IWBL-Cyprus), το Πανεπιστήμιο Frederick, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σας προσκαλούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη αναφορικά με Διεθνές Συμπόσιο με θέμα τη σχετιζόμενη με το Επάγγελμα και την Εργασία Μάθηση.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η συνάντηση ακαδημαϊκών και επαγγελματιών (professionals) με στόχο την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν στην εξέλιξη στο χώρο εργασίας και στην επαγγελματική εκπαίδευση και μάθηση με ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η εκπαίδευση και η μάθηση αυτή μπορεί να συντελέσει στην αύξηση της παραγωγικότητας. Επαγγελματίες (professionals) και Ακαδημαϊκοί θα παρουσιάσουν εισηγήσεις και θα λάβουν μέρος σε εργαστηριακές συναντήσεις.

Το Συμπόσιο θα αρχίσει το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2010 με «Συνάντηση υποδοχής των συμμετεχόντων στο Συνέδριο» και οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Ιουνίου 2010 στο Intercollege Λάρνακας και στις 26 Ιουνίου στην Ασγάτα. Κατά την τελευταία ημέρα του Συμποσίου, στην Ασγάτα, οι συμμετέχοντες θα επικεντρωθούν σε φιλοσοφικά θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική και εργασιακή μάθηση με συντονιστή τον καθηγητή Chris Winch του Kings College του Λονδίνου και Πρόεδρο της «Philosophy of Education Society» της Μεγάλης Βρετανίας.

Το Συνέδριο θα λήξει, στην Ασγάτα, με κοινωνική εκδήλωση και παραδοσιακό δείπνο.


Το Συμπόσιο θα είναι το πρώτο του είδους του που θα εγείρει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη σχετιζόμενη με το επάγγελμα και την εργασία μάθηση και θα εστιαστεί ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο οικονομίες διαφόρων μεγεθών και συνθέσεων μπορούν να βελτιώσουν την ευημερία στις κοινωνίες τους και τον εθνικό τους πλούτο μέσω της μάθησης στο χώρο εργασίας και σε συνδυασμό και συνεργασία με ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Χορηγός του Συνεδρίου είναι η Aρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου και υποστηρικτής ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.
H δημοσιογραφική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των γραφείων του Πανεπιστημίου Middlesex στη Λευκωσία (Γωνία Λεωφόρου Κέννεντυ και οδού Επαμεινώνδα αρ. 7, 2ος όροφος, Λευκωσία 1076), ώρα 12μ.

Περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο http://wblearning-ejournal.com/conference_files/page0007.htm ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις p.gibbs@mdx.ac.cy και nikimenelaou@yahoo.co.uk
Μετά το τέλος της δημοσιογραφικής διάσκεψης θα ακολουθήσει γεύμα.

Π.Α. τηλ. 99 650612

Δεν υπάρχουν σχόλια: