Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Εκδηλώσεις της Green Dot Κύπρου για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος, το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010, ο οργανισμός Green Dot Κύπρου προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα προγράμματα ανακύκλωσης που λειτουργούν σήμερα στην Κύπρο.
Από τις 9:30 πμ μέχρι τη 1:00μμ θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα στους ακόλουθους χώρους τους οποίους το κοινό μπορεί να επισκεφθεί.


1. Λευκωσία – Λεωφόρος Μακαρίου Γ’
2. Λεμεσός – Οδός Ανεξαρτησίας
3. Πάφος – Λεωφόρος Γεωργίου Γρίβα Διγενή παρά τα φώτα της Aστυνομίας
4. Παραλίμνι – Πλατεία Αγίου Γεωργίου

Αργότερα, από τη 1:00μμ μέχρι τις 3:00μμ, η ομάδα ενημέρωσης της Λευκωσίας θα μεταφερθεί στο «The Mall of Cyprus» όπου με την βοήθεια live link από το ράδιο Super θα γίνει ενημέρωση του κοινού που θα επισκέπτεται το Mall.
Το απόγευμα ο Οργανισμός μας θα συμμετέχει στο Βιο-Φεστιβάλ που οργανώνεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Βιοκαλλιεργητών στο Πάρκο Ακροπόλεως στο Στρόβολο από τις 5:00μμ μέχρι τις 7:30μμ. Επίσης την ίδια μέρα θα συμμετέχει στην εκδήλωση που οργανώνεται από το Υπουργείο Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στο πάρκο Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσας, από τις 4:30μμ μέχρι τις 7:30μμ, στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι οικολογικές οργανώσεις.
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε κάποια από τις εκδηλώσεις που αναφέρονται πιο πάνω, για να ενημερωθείτε σχετικά με τα προγράμματα ανακύκλωσης για τις συσκευασίες, τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά απόβλητα και τις μπαταρίες, που διαχειρίζεται ο Οργανισμός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: