Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ενημερωτικές Διαλέξεις με θέμα «Διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων για οικιστική ανάπτυξη με βάση το έντυπο αυτοελέγχου και επέκταση του θεσμού»

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου [ΕΤΕΚ], το Υπουργείο Εσωτερικών και το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως διοργανώνουν επαρχιακές διαλέξεις με θέμα «Διαδικασία Ελέγχου των Αιτήσεων με βάση το Έντυπο Αυτοελέγχου και Επέκταση του Θεσμού». Οι διαλέξεις οι οποίες θα διοργανωθούν κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2010 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργού Εσωτερικών.

Οι διαλέξεις έχουν σκοπό την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από τη μέχρι τώρα χρήση του εντύπου αυτοελέγχου και την ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για επέκταση του ούτως ώστε να καλύπτει εμπορικές / γραφειακές αναπτύξεις αλλά και μεγαλύτερες οικιστικές αναπτύξεις. Επιπρόσθετα, οι διαλέξεις στοχεύουν στην απευθείας επαφή μεταξύ των εκπροσώπων των Αρμοδίων Αρχών και των Μελετητών με στόχο τον εντοπισμό και την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρατηρούνται κατά την εφαρμογή του θεσμού.


ΠΑΦΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ALOE
5:30μμ


Δεν υπάρχουν σχόλια: