Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Και επίσημα υπογραφές για Ανακύκλωση στη Λάρνακα


Υπεγράφησαν στα Δημαρχεία Λάρνακας και Αραδίππου και επίσημα τα Συμβόλαια των δύο Δήμων της Λάρνακας με την Green Dot Κύπρου για επέκταση των προγραμμάτων ανακύκλωσης στους δύο Δήμους.

Έχουν γίνει ήδη οι προγραμματισμοί των έργων και παραγγέλλεται άμεσα ο αναγκαίος εξοπλισμός. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι να αρχίσουν τα έργα στους δύο Δήμους την 1η Οκτωβρίου 2010. Η ενημέρωση του κοινού για τις λεπτομέρειες του έργου θα γίνει το Σεπτέμβριο μετά την επιστροφή του κοινού από τις διακοπές.


Παράλληλα, αναμένονται οι αποφάσεις του Δήμου Αθηαίνου και 8 μεγάλων Κοινοτήτων της Λάρνακας για ένταξη τους επίσης στο πρόγραμμα ανακύκλωσης αφού έχουν από τις αρχές Μαΐου ενημερωθεί από την Green Dot Κύπρου για την πρόθεση επέκτασης των προγραμμάτων ανακύκλωσης και στις περιοχές τους.


Με την συμπερίληψη ακόμη 100,000 ατόμων στην περιοχή της Λάρνακας στα προγράμματα ανακύκλωσης, η κάλυψη του προγράμματος της Green Dot Κύπρου θα φτάσει τις 650,000 κόσμο ή το 85% του πληθυσμού της Κύπρου και θα έχουν καλυφθεί πλέον όλες οι πόλεις μαζί με τις περισσότερες μεγάλες Κοινότητες που γειτονεύουν με τις πόλεις.

1 σχόλιο:

Aceras Anthropophorum είπε...

επειδή εσείς είσαστιν κίνημα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ οικολογίας, και όχι μόνον οικολογίαν της μόδας τζιαι της πράσινης κατανάλωσης, θα ήταν καλά να βάλετε πιέσεις στην green dot να χειρίζεται σωστά τους υπαλλήλους της, διότι η ανακύκλωση είναι η πιο ανθυηγειηνή παλιοδουλειά.