Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Παγκόσμιος Ταυτόχρονος Θηλασμός

Είστε μητέρα και θηλάζετε; Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί με όλες τις μητέρες του κόσμου!

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008, 10:30 π.μ.
Hilton Park, Λευκωσία


Σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, στις 11 Οκτωβρίου 2008 στις 11 η ώρα το πρωί (τοπική ώρα), μητέρες θα θηλάσουν ταυτόχρονα τα μωρά τους. Σύνθημα της φετινής χρονιάς: Στήριξη Κάθε Μητέρας Που Θηλάζει: Στοχεύοντας το Χρυσό Μετάλλιο!

Και στην Κύπρο οι μητέρες λένε ΝΑΙ στον μητρικό θηλασμό!
Στο πλαίσιο των παγκόσμιων εκδηλώσεων η Υποστηρικτική Ομάδα Θηλασμού Λευκωσίας και η ΑΚΤΗ Κέντρο Μελετών και Έρευνας, διοργανώνουν και φέτος στην Κύπρο την εκδήλωση Ταυτόχρονου Θηλασμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2008, στις 10:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Οι εγγραφές των μητέρων που θα συμμετέχουν θα ξεκινήσουν στις 9:00π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 10:30π.μ.

ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Για πληροφορίες συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22591791, 22458485 ή στο email
akti@akti.org.cy

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας κ. Χρίστου Πατσαλίδη. Χορηγός επικοινωνίας: ΡΙΚ. Στηρίζουν: Γυναικολογική Εταιρεία Κύπρου, Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής Κύπρου, Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών, Europa Donna Κύπρου, Τμήμα Νοσηλευτικής ΤΕΠΑΚ, Νοσηλευτική Σχολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: